Palautukset   Tilausohjeet   Toimitusehdot   Yhteystiedot ja palaute   Yritysinfo   
Oma asiakastili
Tuotteet

KAIKKI TUOTTEEMME
Lisäinfoa

Toimituskulut
Toimitustavat
Maksutavat
Jälleenmyyjille
Palautukset ja takuu
Usein kysytyt kysymykset
Sivukartta
Anna palautetta!
Valmistajat
Uutta
lisää
stefa 17x28x7mm
stefa 17x28x7mm
3.00EUR
Näytä viimeiset lisäykset
Valuutat
Maksutavat

Tilausohjeet

Oleellisimmat kohdat toimitusehdoista:

Toimituskulut:

Toimituskulut nettikaupasta tehtyihin tilauksiin:
POSTIPAKETTI16 (erittäin pienet tavarat pakataan kirjeeseen):Kaikkiin kotimaan paketteihin ja kirjeisiin lisätään aina koosta riippumatta 8 e toimituskulut, ulkomaan paketteihin 20 e. Paketin tai kirjeen mitat tai paino eivät vaikuta toimituskuluihin.
Yli 100 euron arvoiset kotimaan tilaukset ja yli 300 euron ulkomaantilaukset, jotka on tilattu nettikaupan kaupan kautta ja toimitetaan postipaketti16:na lähetetään rahtivapaasti.

Voimme lähettää kirjeesen mahtuvia tilauksia Postin hinnaston mukaisilla
hinnoilla (28.9.2016 voimassa olleen hinnaston mukaan alkaen 1,10 €),
tällöin tilaus tehtävä sähköpostilla info@janikaasalainen.fi koska nettikauppa
ei mahdollista tuotteen mitat huomioivaa hinnoittelua.


MATKAHUOLLON BUSSIPAKETTI: Koosta  riippumatta 8.00 e, yli 100 e tilaukset rahtivapaasti
MATKAHUOLLON JAKOPAKETTI: Koosta ja maksutavasta 11 e
MATKAHUOLLO LÄHELLÄ-PAKETTI 8,00 e
LISÄKSI TULEE 2 € MAKSUTAPALISÄ, JOS TILAUS MAKSETAAN POSTIENNAKOLLA.

Toimitustavat:
1)Postipaketti16. Paketti tai postiennakkokirje tulee lähimpään postikonttoriin.
Erittäin pienet tuotteet saattavat tulla kirjekuoressa omaan postilaatikkoon asti, jos maksutapa on joku muu kuin postiennakko. Paketit kuljettaa Itella, www.posti.fi
i

4)Matkahuollon bussipaketti. Paketti tulee lähimpään Matkahuoltoon. www.matkahuolto.fiMaksutavat kotimaan tilauksiin:


1) Postiennakko: Maksu tapahtuu Postiin tai Matkahuoltoon pakettia noutaessa. Tätä maksutapaa ei voi valita, jos on joskus jättänyt meiltä lähetetyn paketin noutamatta


2)Pankkisiirto:

 

Keräämme tilatut tuotteet valmiiksi ja tarvittaessa hankimme mahdolliset puuttuman jääneet tuotteet tukkumyyjiltä. Kun tilaus on valmis lähetettäväksi lähetämme tili- ja viitenumeron sähköpostilla.

 

Tilaus lähetetään sen jälkeen kun maksu näkyy tilillä. Jos muuta ei ole erikseen sovittu, odotamme maksua viikon ja sen jälkeen tilaus katsotaan perutuksi, jos sitä ei ole maksettu.

 

Kirjelähetykset: Jos toimitustavaksi on valittu Posti ja maksutavaksi pankkisiirto ja tilaus on niin pienikokoinen, että mahtuu kirjeeseen, korjaamme nettikaupan automaatisesti lisäämien kiinteiden toimituskulujen tilalle Postin hinnaston mukaiset postikulut.
3) Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

 

 Visa ja Mastercard:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.


 

 

Everyday

Asiakkaan käyttäessä Everyday-verkkomaksua hän saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa ostokselleen. Lasku hänelle tulee kerran kuussa, joko sähköpostilla tai kirjeitse. Tässä kuussa tehdyt ostot laskutetaan ensi kuun lopussa. Laskun maksun yhteydessä asiakas voi valita maksaako ostoksen osamaksulla vai kuluttomasti kerralla. Laskulla maksettaessa todellinen vuosikorko on 0 %.
Jos asiakas haluaa maksaa osamaksulla, minimilyhennys on 50 € / kk tai 1/3 laskun summasta. Minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuun laskuun kuukausikorkoa 10 %. Everyday-verkkomaksulla ostaminen on täysin riskitöntä. Asiakas saa tuotteen kotiin ja ehtii tutustumaan siihen ennen maksamista. Tämän kuukauden ostokset laskutetaan vasta seuraavan kuukauden lopussa.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta

 

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!Lisää tietoa toimitusehdoissa.

Toimitusaika:

-Toimitusaika on noin 4 arkipäivästä kahteen viikkoon riippuen siitä löytyykö kaikki tuotteet hyllystä ja siitä mistä mahdollisesti puuttuvat tavarat joudutaan tilaamaan. Jos muuta ei ole erikseen pyydetty odotamme, että mahdollisesti puuttuneet tavarat saadaan ja lähetämme koko tilauksen kerralla.  Jos emme saa 2 viikon sisällä muuten pakettia lähtemään, lähetämme vain ne tavarat jotka löytyy/saadaan hankittua ja perumme muut tuotteet, tai ainakin ilmoitamme sähköpostilla viivytyksestä. Alkuviikosta tehtyihin tilauksiin tulee yleensä pieni viive, koska viikonloppuna tulee niin paljon tilauksia, ettei niitä ehditä kaikkia pakata maanantaina. Huom! Joskus posti saattaa kämmätä ja paketti pyörii jossain muutaman päivän, tästä syystä toimitusta parissa päivässä on täysin mahdotonta luvata, vaikka erikseen tarkistettaisiin onko tavarat hyllyssä!

 


Pyhäpäivät esim. joulu, pääsiäinen ym. aiheuttavat viivästystä toimituksiin, koska liike on kiinni, eikä toisaalta myöskään paketit kulje mihinkään.


Lunastamattomat postiennakkopaketit

HUOM! Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä perimme asiakkaalta aina meille aiheutuneet lähetys-, vastaanotto- sekä laskutuskulut (Kuluttajansuojalaki, 5 luku, 25§ ja 28§). ASIAKKAALLE EI TOIMITETA UUSIA TILAUKSIA ENNEN KUIN AIHEUTUNEET KULUT ON KORVATTU!


Palautukset:

Lue palautusohjeet ennen palautusta:
www.tmi-janikaasalainen.fi/extra_info_pages.phpEmme lunasta postiennakkopaketteja tai muita lähtyksiä, jotka saa vain rahaa vastaan!

Palautuksista ei tarvitse sopia etukäteen, mutta tarvittaessa lisätietoja saa SÄHKÖPOSTILLA info@tmi-janikaasalainen.fi tai jani.kaasalainen@kopteri.net 

Ohjeita ja neuvoja tilausta ja palautusta helpottamaan:


-Tilausta tehdessä voi halutessaan kirjoittaa lisätieto-laatikkoon ohjeita siltä varalta, että joku tuote on lopussa, esim. jos tilatun tuotteen tilalle kelpaa samanlainen eri värinen tms. Erityisen tärkeää on tietää, jos tilaus on tehty tietyn tavaran takia ja koko tilaus pitää perua, jos sitä ei löydy, eikä saada tilaamallakaan lisää. Normaalisti näissä tapauksissa laitamme ne tavarat tulemaan, mitä löytyy tai saadaan tilattua.


 
Asiakastilin luominen:
-Asiakastiliä luodessa ei tarvitse kirjoittaa yrityksen/yhteisön kohdalle mitään, ellei tosiaan ole tarkoitus, että pakkauslistaan ja paketin osoitekorttiin tulee yrityksen, kerhon tms nimi maksajan ja vastaanottajan paikalle.
Jos verkkokauppa jostain syystä häiriötilanteessa ei anna jättää kohtaa tyhjäksi, kannattaa kirjoittaa jotain, mistä tilauksen käsittelijä tai viimeistään postinkantaja tajuaa, ettei se kuulu osoitteeseen, esim. vaikka pelkkiä pisteitä.

-Y-tunnukselle on varattu paikka sen takia jos  mopo- ja mp-alaan jotenkin liittyvä liike, korjaamo tms, haluaa luoda verkkokauppaan jälleenmyyjätilin ja saada tuotteita näin halvemmalla  - emme muuta heti automaattisesti asiakastiliä jälleenmyyjätiliksi, vaan tarkastamme ensin yrityksen tiedot!

-Ole huolellinen erityisesti sähköpostiosoitetta kirjoittaessasi. Jos sähköposti on väärin verkkokaupan automaattinen tilausvahvistus ei tule perille, eikä myöskään muut tilauksen käsittelyvaiheisiin liittyvät väliaikatiedot. Tämän lisäksi verkkokauppaan uudelleen sisäänkirjautuminen ei onnistu, ennen kuin pyydät myyjää korjaamaan sähköpostiosoitteen, koska sitä kysytään salasanan lisäksi.

Tuotteiden etsiminen ja hakutoiminto:
Jos haluat löytää tiettyyn mopo- tai pyörämalliin tarkoitettuja tuotteita, kannattaa unohtaa hakutoiminto samantien ja selata verkkokaupan vasemmasta reunasta löytyviä valikoita. Merkkikohtaisiin listoihin on listattu paljon tuotteita, joiden otsikossa ei ole mainittu kaikkia malleja, joihin ne sopivat (esim. tietys ketjut sopivat niin moneen merkkiin, ettei kaikkia voida luetella), eikä niitä siis löydy, kirjoittamalla pyörän mallinimi hakuun. Vastaavasti haku voi löytää sopimattomia osia, jos hakuun kirjoitettu sana löytyy tiedoista jostain muusta syystä.

Haku etsii kaikkia hakukenttään kirjoitettuja sanoja, ei niiden yhdistelmää. Esim. jos kirjoitat "Derbi Senda sylinteri" haku etsii kaiki tuotteet joiden nimessä lukee "Derbi", kaikki joissa lukee "Senda" ja lisäksi vielä kaikki joissa lukee "sylinteri". Tästä syystä kannattaa huomioida myös yhdyssanat: jos esim. sanan "kytkinvaijeri" sijaan kirjoittaa "kytkin vaijeri", haku etsii kytkinvaijerien lisäksi kaikki muutkin tuotteet joiden nimessä lukee joko "kytkin" tai "vaijeri".Jatka

Ostoskorissa
lisää
Ostoskorisi on tyhjä
Uusimpia uutisia
Liike suljettu 1.1.2019
Liike suljettu 24-26.12.2018
Liike suljettu 6.12.2018
Pankkisiirto lisätty maksutapoihin
Liike suljettu 9.11.2018
Tarjouksia
lisää
ketjut RK 420SB oranssi 140L
ketjut RK 420SB oranssi 140L
25.90EUR
20.72EUR
Näytä kaikki
tarjoustuotteemme
Eniten ostetut
01.jarrupalat 105HF
02.pyöränlaakeri 6201 2RS
03.takalokarin jatke Psychic, punaisella LED-valolla
04.muovikassi Malossi
05.takalokarin jatke Psychic, LED-valolla kirkas linssi
06.sytytyspuola Ducati 85W
07.vilkkupari Mini-Arrow
08.ProGrip 788 punainen
09.neulalaakeri 12x15x15 mm
10.etulokasuoja Polisport supermoto musta
Arviot
lisää
ProGrip 788 sininen
Hyvä pito ja näkö.. Kyll mä diggaan ..
4 / 5 tähteä!
Kieliasetukset
Finnish English
NetSHOP Pro -verkkokauppa