Palautukset   Tilausohjeet   Toimitusehdot   Yhteystiedot ja palaute   Yritysinfo   
Oma asiakastili
Tuotteet

KAIKKI TUOTTEEMME
Lisäinfoa

Toimituskulut
Toimitustavat
Maksutavat
Jälleenmyyjille
Palautukset ja takuu
Usein kysytyt kysymykset
Sivukartta
Anna palautetta!
Valmistajat
Uutta
lisää
tangonpehmuste Psychic fat bar-tangolle
tangonpehmuste Psychic fat bar-tangolle
3.00EUR
Näytä viimeiset lisäykset
Valuutat
Maksutavat

Toimitusehdot

1. Rekisteröityminen

 

1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana  Jani Kaasalainen Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että  Jani Kaasalainen Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.  Jani Kaasalainen Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Jani Kaasalainen Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu ainoastaan sähköpostitse (postimyynnillämme ei ole puhelinta). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Jani Kaasalainen Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun tilaus on viety varastoltamme Postiin tai muulle rahdinkuljettajalle.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen  Jani Kaasalainen Oy:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat


3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Jani Kaasalainen Oy:n hinnastossa osoitteessa www.janikaasalainen.fi tilauksentekohetkellä. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR).  Jani Kaasalainen Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
Verkkokaupassa näkyvä hinta on voimassa vain, jos tilaus tehdään verkkokaupan kautta. Jos tilaus tehdään muulla tavalla hinnat ovat korkeammat.

3.2.TOIMITUSKULUT

Toimituskulut riippuvat valituista toimitus- ja maksutavoista.
Paketin tai kirjeen mitat tai paino eivät vaikuta toimituskuluihin.

-Postipaketti16 ja kirje 8 e (yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja,
jos tilaus tulee nettikaupan kautta)

Voimme lähettää kirjeesen mahtuvia tilauksia Postin hinnaston mukaisilla
hinnoilla (28.9.2016 voimassa olleen hinnaston mukaan alkaen 1,10 €),
tällöin tilaus tehtävä sähköpostilla info@janikaasalainen.fi koska nettikauppa
ei mahdollista tuotteen mitat huomioivaa hinnoittelua.

-Matkahuollon bussipaketti 8 e (yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja,
jos tilaus tulee nettikaupan kautta).
-Matkahuollon jakopaketti 11 e
-Matkahuollon Lähelle-paketti 8,00 e


LISÄKSI TULEE 2 € MAKSUTAPALISÄ POSTIENNAKOLLA MAKSAESSA.


Lunastamattomat postiennakkopaketit

* Pakettia säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi kaksi täyttä kalenteriviikkoa, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Mikäli asiakas jättää postiennakkopaketin lunastamatta, asiakas ei voi enää tilata postiennakolla, eikä laskuun, vaan ainostaan maksamalla tilauksen ennen lähettämistä.Lunastamattomat postiennakkopaketit

HUOM! Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä perimme asiakkaalta aina meille aiheutuneet lähetys-, vastaanotto- sekä laskutuskulut (Kuluttajansuojalaki, 5 luku, 25§ ja 28§). ASIAKKAALLE EI TOIMITETA UUSIA TILAUKSIA ENNEN KUIN AIHEUTUNEET KULUT ON KORVATTU!


4. Toimitus

       -Toimitusaika on useimmiten noin 3 arkipäivästä kahteen viikkoon riippuen siitä löytyykö kaikki tuotteet hyllystä ja siitä mistä mahdollisesti puuttuvat tavarat joudutaan tilaamaan. Jos muuta ei ole erikseen pyydetty odotamme, että mahdollisesti puuttuneet tavarat saadaan ja lähetämme koko tilauksen kerralla.  Jos emme saa 2 viikon sisällä muuten pakettia lähtemään, lähetämme vain ne tavarat jotka löytyy/saadaan hankittua ja perumme muut tuotteet, tai ainakin ilmoitamme sähköpostilla viivytyksestä.

Alkuviikosta tehtyihin tilauksiin tulee yleensä pieni viive, koska viikonloppuna tulee niin paljon tilauksia, ettei niitä ehditä kaikkia pakata maanantaina. Huom! Joskus Posti tai MH saattaa kämmätä ja paketti pyörii jossain muutaman päivän, tästä syystä toimitusta parissa päivässä on täysin mahdotonta 100% varmuudella luvata, vaikka erikseen tarkistettaisiin onko tavarat hyllyssä!Pyhäpäivät esim. joulu, pääsiäinen ym. aiheuttavat viivästystä toimituksiin, koska liike on kiinni, eikä toisaalta myöskään paketit kulje mihinkään. Pyhäpäiviä ei lasketa toimitusaikaan mukaan, koska paketit eivät liiku silloin.

Jälkitoimitukset:
Lähetämme puuttumaan jääneitä tuotteita jälkitoimituksena ainoastaan, jos siitä on asiakkaan kanssa erikseen sovittu. Jos tuote on myös tukkumyyjältä lopussa toimitusaika on yleensä vähintään viikkoja, todennäköisemmin kuukausia ja joskus voi käydä jopa niin, ettei tuotetta saada ollenkaan lisää. Jos jälkitoimuksesta on sovittu ja puuttuva tuote lähetetään myöhemmin, se tulee ilman toimituskuluja.


Toimitustavat:
1)Postipaketti16. Paketti tai postiennakkokirje tulee lähimpään postikonttoriin.
Erittäin pienet tuotteet saattavat tulla kirjekuoressa perille asiakkaan postilaatikkoon
jos maksutapa on joku muu kuin postiennakko.

Voimme lähettää kirjeesen mahtuvia tilauksia Postin hinnaston mukaisilla
hinnoilla (28.9.2016 voimassa olleen hinnaston mukaan alkaen 1,10 €),
tällöin tilaus tehtävä sähköpostilla info@janikaasalainen.fi koska nettikauppa
ei mahdollista tuotteen mitat huomioivaa hinnoittelua.
3)Matkahuollom Lähellä-paketti: Paketti tulee Siwaan, Valintataloon tai Matkahuollon asiamiehelle. Asiakas voi valita
tilausta vahvistaessa määräpaikan viidestä tämän osoitteen perusteella valitusta vaihtoehdosta.

4)Matkahuollon Bussipaketti. Tulee lähimpään matkahuoltoon.

5)Matkahuollon Jakopaketti. Tuodaan vastaanottajalle.Lisätietoa toimitustavoista löytyy:

www.tmi-janikaasalainen.fi/toimitustavat-i-17.html

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
kotimaan tilaukset:
a) Postiennakko. Maksu suoritetaan postikonttorissa tai matkahuollossa lähetystä noudettaessa. Lähetys luovutetaan kuluttajalle maksua vastaan. Tätä maksutapaa ei voi valita, jos on joskus jättänyt meiltä lähetetyn paketin noutamatta

b) Pankkisiirto:

 

Keräämme tilatut tuotteet valmiiksi ja tarvittaessa hankimme mahdolliset puuttuman jääneet tuotteet tukkumyyjiltä. Kun tilaus on valmis lähetettäväksi lähetämme tili- ja viitenumeron sähköpostilla.

 

Tilaus lähetetään sen jälkeen kun maksu näkyy tilillä. Jos muuta ei ole erikseen sovittu, odotamme maksua viikon ja sen jälkeen tilaus katsotaan perutuksi, jos sitä ei ole maksettu.

 

Kirjelähetykset: Jos toimitustavaksi on valittu Posti ja maksutavaksi pankkisiirto ja tilaus on niin pienikokoinen, että mahtuu kirjeeseen, korjaamme nettikaupan automaatisesti lisäämien kiinteiden toimituskulujen tilalle Postin hinnaston mukaiset postikulut.
C) Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

 

 Visa ja Mastercard:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.


 

 

Everyday

Asiakkaan käyttäessä Everyday-verkkomaksua hän saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa ostokselleen. Lasku hänelle tulee kerran kuussa, joko sähköpostilla tai kirjeitse. Tässä kuussa tehdyt ostot laskutetaan ensi kuun lopussa. Laskun maksun yhteydessä asiakas voi valita maksaako ostoksen osamaksulla vai kuluttomasti kerralla. Laskulla maksettaessa todellinen vuosikorko on 0 %.
Jos asiakas haluaa maksaa osamaksulla, minimilyhennys on 50 € / kk tai 1/3 laskun summasta. Minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuun laskuun kuukausikorkoa 10 %. Everyday-verkkomaksulla ostaminen on täysin riskitöntä. Asiakas saa tuotteen kotiin ja ehtii tutustumaan siihen ennen maksamista. Tämän kuukauden ostokset laskutetaan vasta seuraavan kuukauden lopussa.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

 

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!


Lisätietoa maksutavoista löytyy:

www.janikaasalainen.fi/maksutavat-i-18.html


muihin maihin:


-Visa/Mastercard

6. Palautukset

Lue palautusohjeet ennen palautusta: www.tmi-janikaasalainen.fi/extra_info_pages.php

Käyttämättömillä ja kunnoltaan muuttumattomilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- tai palautusoikeus.

Matkahuollon paketit voi lähettää myyjän laskuun palautuspakettina.

Postipaketit lähetään normaalina pakettina, korvaamme postikulut asiakkaan ilmoittamalle
pankkitilille sen jälkeen kun paketti on saapunut (Huom! Emme lunasta postiennakopaketteja).


Tarvittaessa lisätietoja saa SÄHKÖPOSTILLA (postimyynnillämme ei ole puhelinta).


7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

Tarkista paketin saatuasi, että sait oikeat tavarat. Varaosia tulee aina verrata ennen asennusta vanhaan osaan, koska valmistajien ja tukkumyyjien luetteloissa saattaa satunnaisesti esiintyä virheitä. Myyjän vastuu virheellisestä tuotteesta rajoittuu tuotteen hintaan ja postituskuluihin, mahdollisia välillisiä vahinkoja ei korvata.
Jos saat väärän tai viallisen tuotteen toimi kohdassa ”palautukset” neuvotulla tavalla:
www.tmi-janikaasalainen.fi/extra_info_pages.php

EMME LUNASTA POSTIENNAKKOPAKETTEJA TAI MUITA LÄHETYKSIÄ, JOTKA LUOVUTETAAN VAIN RAHAA VASTAAN!

REKLAAMATIOITA KÄSITELLÄÄN AINOASTAAN KIRJALLISENA SÄHKÖPOSTILLA.
Reklaamatioita ei käsitellä suullisesti puhelimessa, postimyynnillä ei ole puhelinta.

TAKUU:
Osalla tuotteista on valmistajan tai maahantuojan myöntämä takuu. Muut tuotteet joudutaan virhevastuulain nojalla vaihtamaan uuteen, jos hajoavat erittäin nopeasti ja niistä pystyy kiistatta näkemään valmistus- tai materiaalivian, joka on ollut tuotteessa jo uutena. Takuu tai virhevastuu korvaa vain ja ainoastaan alunperin ostetun viallisen tuotteen, se ei korvaa mitään välillisiä vahinkoja.  Jos palautus ohjeissa tms. on epäselvää lisätietoja saa SÄHKÖPOSTILLA. Katso palautusohjeet ennen tuotteen palautusta: www.janikaasalainen.fi/extra_info_pages.php9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Jani Kaasalainen Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Jani Kaasalainen Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta  Jani Kaasalainen Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

11. Rekisteriseloste

11.1. LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä: 
Jani Kaasalainen Oy
Töllimäentie 48
38460 Sastamala
Rekisterin nimi:  Jani Kaasalainen Oy:n asiakasrekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
   Jani Kaasalainen Oy
Jani Kaasalainen
Sähköposti: info@janikaasalainen.fi 
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla

 


Jatka

Ostoskorissa
lisää
Ostoskorisi on tyhjä
Uusimpia uutisia
Liike suljettu 1.1.2019
Liike suljettu 24-26.12.2018
Liike suljettu 6.12.2018
Pankkisiirto lisätty maksutapoihin
Liike suljettu 9.11.2018
Tarjouksia
lisää
kytkinlevyt Yamaha TZR125 -87-92
kytkinlevyt Yamaha TZR125 -87-92
37.00EUR
25.90EUR
Näytä kaikki
tarjoustuotteemme
Eniten ostetut
01.jarrupalat 105HF
02.pyöränlaakeri 6201 2RS
03.takalokarin jatke Psychic, punaisella LED-valolla
04.muovikassi Malossi
05.takalokarin jatke Psychic, LED-valolla kirkas linssi
06.sytytyspuola Ducati 85W
07.vilkkupari Mini-Arrow
08.ProGrip 788 punainen
09.neulalaakeri 12x15x15 mm
10.etulokasuoja Polisport supermoto musta
Arviot
lisää
kahvakumit Scott Diamond musta/harmaa
Hyvä tuote, mutta tilasin 40e edestä tuotteita mutta ei tull ..
5 / 5 tähteä!
Kieliasetukset
Finnish English
NetSHOP Pro -verkkokauppa